Disclaimer

Overname van informatie van deze website is uitsluitend toegestaan ​​met correcte bronvermelding en schriftelijke toestemming van Schouten Certification. Schouten Certification heeft niet de intentie om de auteursrechten van andere organisaties te schenden. Indien een andere organisatie van mening is dat haar auteursrecht wel wordt geschonden, neem dan contact op met Schouten Certification om de zaak op te lossen.

Aansprakelijkheid

Schouten Certification probeert er voor te zorgen dat alle informatie op haar website juist, betrouwbaar en vrij van virussen, onderschepping of interferentie is. Schouten Certification verwerpt echter iedere vorm van aansprakelijkheid voor tekortkomingen of onjuistheden in de informatie getoond op of via de website.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website en/of de inhoud hiervan, het gebruik van informatie gebeurt op eigen risico. Schouten Certification kan niet garanderen dat de informatie of hyperlinks, weergegeven op haar website, vrij zijn van virussen, onderschepping of interferentie.

E-mail

Informatie verstuurd door Schouten Certification via e-mail is vertrouwelijk. Als u de beoogde ontvanger bent, onthul of verspreid dan niet het bericht en het logo aan derden zonder de toestemming van Schouten Certification. Schouten Certification geeft geen vertegenwoordiging, garantie en/of waarborg dat de integriteit van dit bericht wordt gehandhaafd noch dat de communicatie vrij is van virussen, onderschepping of interferentie.

Contact
Aanvragen
Zoeken