Overig

Schouten Certification kan u niet alleen helpen met voederkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Ook voor zaken als monstername of certificering van gewasbeschermingsmiddelen staan onze experts voor u klaar.

Certificatieschema’s

U wilt laten zien dat uw bedrijf een betrouwbare partner is. Dat is een reden om te kiezen voor onafhankelijke monstername. Hiervoor kunt u bij Schouten Certification terecht. Onze ervaren auditoren gebruiken officieel erkende methodes om de monsters te nemen. Zo kunt u vertrouwen op de nauwkeurigheid van onze monsters en analyses. Of het nu gaat om grondstoffen, vloeistoffen of een eindproduct zoals diervoeders – wij staan voor u klaar.

Vraag monstername aan

Hoe weet u of de reiniging die u toepast of de spoelcharges die u uitvoert voldoende zijn? Is uw laadruim na het vervoer van een ander product echt weer geschikt voor diervoeders? Dat kan gecontroleerd worden doormiddel van residue sampling. Schouten Certification kan deze samples voor u nemen. Bij de monsterneming wordt rekening gehouden met de kritische (lage en hoge) contactpunten in een laadruimte of productielijn. Doordat onze auditoren veel ervaring hebben, weten zij precies waar ze op moeten letten. Zo kunnen u en uw klanten vertrouwen op uw producten.

Na analyse en monsterneming ontvangt u een certificaat waarmee u aantoont dat uw laadruimte wederom geschikt is voor het vervoer van diervoeders. Voorwaarde is dat de uitslag van de analyse van de monsters voldoet aan de geldende eisen van de van toepassing zijnde GMP-standaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Kunnen wij u helpen?

Wij staan klaar om met u te bespreken wat u wilt bereiken. Tijdens de aanvraag inventariseren we uw bedrijfsprocessen en interne organisatie en plannen we een audit op maat.

Neem contact op

Contact
Aanvragen
Zoeken