Kwaliteit

Naast schema’s die zich specifiek richten op voederveiligheid, zijn er ook schema’s die zich breder op kwaliteit richten. Bij deze schema’s is vaak meer eigen invulling van het kwaliteitssysteem mogelijk. Schouten Certification kan u helpen met het behalen van een certificaat voor de volgende schema’s.

Certificatieschema’s

ISO 9001 is een algemeen toepasbare kwaliteitsstandaard. Alle sectoren kunnen gebruik maken van deze standaard om hun organisatie te verbeteren. ISO 9001 wil de organisatie waarin het schema wordt toegepast, helpen om aan wet- en regelgeving te voldoen en het kwaliteitssysteem van dat bedrijf continue te verbeteren.

Neem contact met ons op

De kwaliteit van uw eindproduct kan worden geborgd door ISO 22000. Hierin staan niet alleen criteria ten aanzien van voedselveiligheid, maar ook ten aanzien van kwaliteit.

Neem contact met ons op

FSSC 22000 biedt naast de reguliere voedselveiligheidsnorm ook FSSC22000-Q aan. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting FSSC 22000. FSSC 22000-Q is een combinatie van ISO 9001 en FSSC 22000. Hebt u interesse om FSSC 22000-Q te behalen?

Neem contact met ons op

Kunnen wij u helpen?

Wij staan klaar om met u te bespreken wat u wilt bereiken. Tijdens de aanvraag inventariseren we uw bedrijfsprocessen en interne organisatie en plannen we een audit op maat.

Neem contact op

Contact
Aanvragen
Zoeken