Over ons

Wij staan klaar om met u te bespreken wat u wilt bereiken. Tijdens de aanvraag inventariseren we uw  bedrijfsprocessen en interne organisatie en plannen we een audit op maat.

Schouten Certification is een onafhankelijke certificatie en inspectie instelling, die bedrijven in de keten van levensmiddelen en diervoeders en in de logistieke sector ondersteunt met objectieve en deskundige audits en inspecties.

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie met ~30 medewerkers in verschillende landen in Europa. Waar Schouten Certification niet zelf actief is, wordt samengewerkt met collega certificatie-instellingen.

Historie

Schouten Certification is opgericht in 2002 en legde zich sinds haar oprichting toe op het certificeren van diervoeder- en levensmiddelenbedrijven in Nederland. Vanaf 2004 wordt ook de Belgische markt bediend. In hetzelfde jaar werd Schouten Certification voor het eerst geaccrediteerd door de Nederlandse Raad van Accreditatie. Sindsdien heeft Schouten Certification zich ontwikkeld tot een internationale dienstverlener.

Schouten Certification is in 20 jaar uitgegroeid tot een klantgerichte organisatie met diepgaande expertise in de agrifood keten.

Kunnen wij u helpen?

Wij staan klaar om met u te bespreken wat u wilt bereiken. Tijdens de aanvraag inventariseren we uw bedrijfsprocessen en interne organisatie en plannen we een audit op maat.

Neem contact op

Contact
Aanvragen
Zoeken