Werken bij

Schouten Certification is een groeiend bedrijf. Versterk ons team en reageer op één van de onderstaande vacatures. Ziet u geen vacature die bij u past, maar denkt u toch dat u een aanwinst zou zijn voor Schouten Certification? Stuur dan een open sollicitatie in.

Vacatures

Schouten Certification is op zoek naar:

Auditor food    Auditor logistiek   Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren naar een baan als auditor

Schouten Certification is op zoek naar auditoren. De rol van auditor is een dynamische en uitdagende baan. Je bent vaak op bezoek bij klanten en regelmatig op reis in binnen- en buitenland. People-skills zijn essentieel, je ben sociaal vaardig in de omgang met medewerkers van klanten en je hebt oog voor onderlinge verhoudingen.

Een deel van je tijd werk je thuis of op kantoor, waarbij je overlegt met het team, rapportages uitwerkt, collega’s traint door je kennis te delen tijdens een harmonisatiebijeenkomst en het werk van je collega’s beoordeelt. Je krijgt veel vrijheid om je werk zelfstandig in te delen en je afspraken met klanten in te plannen. Een deel van de audits verricht je als team, met een co-auditor, samen met een meer ervaren collega of een trainee. Ook volg je regelmatig opleidingen waarmee je je kennis op peil houdt.

Ben je reeds gekwalificeerd als auditor of heb je interesse om de opleiding tot auditor te volgen?

Lees hier hoe de opleiding tot auditor eruit ziet.

Lees hier welke opleiding en ervaring je het beste voorbereiden voor het beroep auditor.

Versterk ons team en solliciteer!

Contact
Aanvragen
Zoeken