Door de groei van ons bedrijf is Schouten Certification op zoek naar een

 

Auditor feed/food (24 – 38 uur per week)

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte teamspeler die zich graag wil ontwikkelen, wil doorgroeien naar een rol als auditor, klanten wil ondersteunen met deskundige audits en inspecties en verbetermogelijkheden ziet en deze wil aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie

Werken bij Schouten Certification brengt een hoge mate van vrijheid, eigen initiatief en verantwoordelijkheid met zich mee. Je werkt veelal zelfstandig aan het plannen, voorbereiden, uitvoeren en afhandelen van audits in binnen- en buitenland, het beoordelen van auditdossiers van collega auditoren, het bijdragen aan groei van ons klantenbestand en het op niveau houden en delen van kennis en bijdragen aan harmonisatie. Het is belangrijk dat je geduldig, secuur en daadkrachtig bent en procesmatig kunt werken en denken. Wij zoeken een nieuwe collega met een achtergrond in de productie van levensmiddelen of diervoeding.

 

Functie profiel

  • Een opleiding in food technology, biotechnology, animal nutrition / animal science of vergelijkbaar (Bachelor/Master niveau);
  • Werkervaring in kwaliteitsmanagement bij voedings- of diervoederbedrijf (minimaal 2 jaar);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken, lezen en schrijven), Frans en/of Duits is een pré;
  • Goed kunnen plannen en planmatig te werk kunnen gaan;
  • Flexibel, stressbestendig en van aanpakken weten;
  • Sterk in bouwen en onderhouden van (persoonlijke) relaties;
  • Een Lead Auditor Training (ISO 9001 of 22000 IRCA erkend) of bereid om deze opleiding te volgen;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Je woont in Nederland of België;

 

Wat kun je verwachten?

Naast goede arbeidsvoorwaarden (met onder meer 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en een pensioenregeling zonder eigen bijdrage), een uitdagende functie binnen een bedrijf met een klein, flexibel en hecht team. Een dienstverband voor bepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling.

 

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden (met onder meer 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en een  pensioenregeling zonder eigen bijdrage), een uitdagende functie binnen een bedrijf met een klein, flexibel en hecht team. Een dienstverband voor bepaalde tijd met kans op een vaste aanstelling.

 

Over Schouten Certification

Schouten Certification, opgericht in 2002, certificeert en inspecteert bedrijven op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en specifieke marktvoorwaarden.

Onze medewerkers zijn experts in deze domeinen en beoordelen bedrijven in de hele agro-food keten in Nederland en daarbuiten. Dagelijks bezoeken bedrijven uit de hele keten, waaronder grondstofleveranciers, transportbedrijven, fabrieken en ambachtelijke producenten.

Het team bestaat uit ongeveer 30 auditoren in binnen- en buitenland.

 

Informatie & sollicitatie

Voor werving bij deze vacature werken we samen met Ceres Recruitment. Voor meer informatie kun je bellen met Eggon Allersma via  06-46074958 of een mail sturen naar sollicitaties@schoutencertification.nl

Een gesprek met de directie en direct betrokken (nieuwe) collega’s is onderdeel van de sollicitatie procedure.

 

 

 

Contact
Aanvragen
Zoeken