Door de groei van ons bedrijf is Schouten Certification op zoek naar een

 

Financieel administratief medewerker

(4-5 dagen per week)

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte teamspeler die zich thuis voelt in een groeiend bedrijf, dan zijn wij op zoek naar jou.

 

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons bedrijf. Je houdt je bezig met facturatie, debiteurenbeheer, en financiële planning. Daarnaast ondersteun je de kernactiviteiten van ons kantoor: je houdt overzicht over het auditproces, realiseert rapportages en overzichten en hebt als functioneel gebruiker van ons IT platform, oog voor continue verbeteringen. Je houdt ervan om overzicht te hebben, verantwoordelijkheid te nemen en je werk ‘op orde’ te hebben.

 

Functieprofiel

  • Je hebt kennis ervaring met financiële administratie, ervaring met Exact Online is handig maar niet noodzakelijk;
  • Je hebt ervaring met Excel;
  • Je bent nauwkeurig, accuratesse is van groot belang;
  • Je kunt zelfstandig je werk plannen en organiseren;
  • Je bent klantgericht en een echte teamspeler;
  • Werkniveau door opleiding of ervaring MBO+/HBO;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt een leuke functie binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Schouten Certification biedt goede arbeidsvoorwaarden, met onder meer 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. We bieden je kansen om door te groeien in je functie of door te groeien naar een andere rol. Een dienstverband voor bepaalde tijd, bij een positieve evaluatie wordt je aanstelling voor onbepaalde tijd verlengd.

 

Over Schouten Certification

Schouten Certification, opgericht in 2002, certificeert en inspecteert bedrijven in food, feed en logistiek op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en specifieke marktvoorwaarden. Onze medewerkers beoordelen bedrijven in de hele agro-food keten in Nederland, België en daarbuiten. Dagelijks bezoeken we bedrijven uit de hele keten, waaronder grondstofleveranciers, transportbedrijven, fabrieken en ambachtelijke producenten. Het team bestaat uit 30 medewerkers in binnen- en buitenland. Voor meer informatie: www.schoutencertification.nl

 

Informatie & sollicitatie

Je sollicitatie wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact
Aanvragen
Zoeken