Door de groei van ons bedrijf is Schouten Certification op zoek naar een

 

Financieel  medewerker

(16-24 uur per week)

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte teamspeler die zich thuis voelt in een groeiend bedrijf, dan zijn wij op zoek naar jou.

 

De functie

Als onze nieuwe financiële collega ben je verantwoordelijk voor het voeren van de gehele financiële administratie. Deze rol is nieuw in ons team en aan jou de uitdaging hier vorm aan te geven.

 

Wat ga je doen:

 • Zelfstandig onderhouden van gehele financiële administratie
 • Je maakt de kwartaalrapportages en BTW aangiftes
 • Je stelt de management rapportages en kasstroom prognoses op
 • Het voorbereiden van de salarisadministratie
 • Het voorbereiden van de betalingen
 • Je bent verantwoordelijk voor de bankboekingen en het debiteurenbeheer

Jouw profiel:

 • Een afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding
 • Hebt aantoonbare ruime financiële werkervaring
 • Je bent analytisch
 • Je hebt ervaring met Exact Online
 • Sociaal- en communicatief vaardig

Je bent een persoon die het als een uitdaging ziet een gestructureerde en up-to-date boekhouding te voeren. Je bent integer, nauwkeurig en neemt ook andere inzichten mee; bijvoorbeeld hoe wij financiële processen kunnen verbeteren. Je werkt zelfstandig maar bent onderdeel van hecht team. Je bent positief ingesteld en hebt een proactieve handelingswijze.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt een leuke functie binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Schouten Certification biedt goede arbeidsvoorwaarden, met onder meer 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling. Tevens de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, bij een positieve evaluatie wordt je aanstelling voor onbepaalde tijd verlengd.

Informatie & sollicitatie

Ben jij de financiële man of vrouw die wij zoeken? Hou jij ervan om zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag te gaan en heb je aantoonbare en relevante ervaring? Solliciteer dan direct, wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

Je sollicitatie wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Wij vinden een goede balans in de samenstelling van het team erg belangrijk en nodigen daarom ook 55+ kandidaten te reageren. Wil je graag eerst iets meer weten over deze functie, neem dan contact op met ons op nummer 0183 446380.

Over Schouten Certification

Schouten Certification, opgericht in 2002, certificeert en inspecteert bedrijven in food, feed en logistiek op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en specifieke marktvoorwaarden.

Onze medewerkers beoordelen bedrijven in de hele agro-food keten in Nederland, België en daarbuiten. Dagelijks bezoeken we bedrijven uit de hele keten, waaronder grondstofleveranciers, transportbedrijven, fabrieken en ambachtelijke producenten.

Het team bestaat uit 30 medewerkers in binnen- en buitenland.

 

Informatie & sollicitatie

Je sollicitatie wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact
Aanvragen
Zoeken