Door de groei van ons bedrijf is Schouten Certification op zoek naar een

 

Coördinator certificatie en customer service

 

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte teamspeler die zich graag wil ontwikkelen en gericht is op procesverbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie

Voor jou als coördinator staat de dienstverlening naar onze klanten voorop. Je bent de schakel tussen klantvragen, het team van Schouten Certification (bestaande uit auditoren en administratieve ondersteuning) en externe belanghebbenden zoals toezichthouders.

Je coördineert het opvolgen van inkomende klantvragen en het administratieve proces van plannen, voorbereiden en verwerken van audits. Daarbij werk je samen met het secretariaat en een team van deskundige auditoren. Je registreert vragen en klachten, volgt deze op en bereid externe audits voor. Ook bewaak je de kwalificaties van auditoren.

Het is belangrijk dat je geduldig, secuur en daadkrachtig bent en procesmatig kunt werken en denken. Affiniteit met het functioneel gebruik van IT is een must.

Een achtergrond in levensmiddelen-, diervoeder of logistiek of een kwalificatie als auditor geven je een voorsprong om in deze rol succesvol te zijn.

 

Functie profiel

  • Ervaring als auditor of als hoofd customer service;
  • Affiniteit met food, feed en logistiek;
  • Je werkt gestructureerd en bent een echte teamspeler;
  • Je bent klantgericht en vind het leuk om processen te verbeteren en te optimaliseren;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken, lezen en schrijven)
  • Beheersing van Frans en Duits is een pré;
  • Een Lead Auditor Training (ISO 9001 of 22000 IRCA erkend) of bereid om deze opleiding te volgen;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Je woont binnen 1 uur reizen van ons kantoor in Giessen.

 

Wat kun je verwachten?

Vanaf je eerste werkdag krijg je te maken met allerhande klantvragen en verzoeken van auditoren en klanten. Je denkt mee bij het structureren van deze processen en schakelt met IT om te zorgen dat de bestaande middelen zo goed mogelijk worden toegepast.

Natuurlijk is er gelegenheid om mee te lopen met auditoren om klanten en het werkveld te leren kennen. Ook is er gelegenheid voor het volgen van trainingen en het uitbreiden van je vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf.

Schouten Certification biedt goede arbeidsvoorwaarden met onder meer 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, opleidingsmogelijkheden en een pensioenregeling zonder eigen bijdrage. Een dienstverband voor bepaalde tijd met kans op verlenging.

 

Over Schouten Certification

Schouten Certification, opgericht in 2002, certificeert en inspecteert bedrijven in food, feed en logistiek op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en specifieke marktvoorwaarden.

Onze medewerkers zijn experts in deze domeinen en beoordelen bedrijven in de hele agro-food keten in Nederland, België en daarbuiten. Dagelijks bezoeken ze bedrijven uit de hele keten, waaronder grondstofleveranciers, transportbedrijven, fabrieken en ambachtelijke producenten.

Het team bestaat uit ongeveer 30 vaste en inhuur collega’s in binnen- en buitenland.

 

Informatie & sollicitatie

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV voor 12 november naar sollicitaties@schoutencertification.nl. Je sollicitatie wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.

Een assessment kan onderdeel zijn van de aanstellingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Contact
Aanvragen
Zoeken