Een audit door Schouten Certification

Een deskundig oog voor voedselveiligheid

Certificatie in de levensmiddelen sector

Schouten Certification kan uw voedselveiligheidsmanagement systemen beoordelen volgens de eisen van FSSC 22000.

Schouten Certification levert een bijdrage aan voedselveiligheid en gezondheid door, als onafhankelijke certificatie instelling, te beoordelen of bedrijven op een voedselveilige manier werken. Ook beoordelen onze auditoren of bedrijven voldoen aan wetgeving en aan eisen die door eindgebruikers zoals supermarktketens zijn opgesteld.

Van oudsher houden we ons bezig met bedrijven die grondstoffen leveren voor de productie van diervoer. Schouten Certification heeft dan ook veel expertise op het gebied van voedselveiligheid. Vanaf 2019 bieden we ook FSSC 22000 en ISO 22000 certificatie aan. Schouten Certification heeft ook licenties en accreditaties voor GMP+ FCA en Glutenvrij. Hierdoor kan één team van auditoren alle aspecten van een bedrijf beoordelen.

De eisen in de FSSC 22000 norm zijn door supermarktketens, verenigd in het ‘Global Food Safety Initiative’ (GFSI), beoordeeld en geaccepteerd. Ook is FSSC 22000 het enige door GFSI-erkende schema dat specifieke scopes heeft voor de diervoeder industrie. Een goed voorbeeld van bedrijven bij wie onze combi-aanpak van pas komt, zijn bedrijven die bijproducten uit de levensmiddelensector en landbouw bewerken.

Indien u certificatie wenst volgens bijvoorbeeld IFS of BRC en daarbij gebruik wil maken van een combi-audit, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Schouten Certification.

Wij zorgen ervoor dat de beoordeling zo efficiënt en effectief als mogelijk wordt uitgevoerd. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.