Stage vacature - haalbaarheidsonderzoek naar remote audit tools voor agro-food inspecties

Inspecties en audits in de agro-food keten vereisen doorgaans dat een auditor ter plekke observaties doet. Dit is tijdrovend voor zowel auditor als auditee en geeft veelal een gefragmenteerd beeld van de voedselveiligheidssituatie ter plaatse. Om de effectiviteit van waarnemingen te verbeteren zijn nieuwe technieken voor het waarnemen, vastleggen en delen van observaties nodig.

Schouten Certification zoekt een stagiair die onderzoek gaat doen naar de inzet van nieuwe technieken bij audits. De stage biedt mogelijkheden om audit- en inspectie technieken te testen bij productiebedrijven en om praktisch bij te dragen aan technische uitdagingen bij de interactie tussen auditoren en auditees. Ook draag je bij aan het verbeteren van reguliere werkprocessen.

Wat kun je verwachten?

Een deel van je werk zal bestaan uit het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek waarbij je zal onderzoeken in hoeverre een Unmanned Arial Vehicle (UAV/drone), Smartglass of een andere techniek kan bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van een inspectie. Je verzamelt hierbij informatie door het opzetten van een proof-of-concept of door een experiment met bestaande technologie op locatie. In dit onderdeel van je stage is ruimte om eigen ideeën gerelateerd aan het onderzoek in te brengen. Op basis van de verzamelde informatie schrijf je een korte rapportage waarin je de business case voor de gekozen technologie uitwerkt. Daarnaast zal een deel van je stage bestaan uit het verbeteren van werkprocessen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om mee te lopen bij audits, zodat je ontdekt of het vak van auditor bij je past. Ook kun je assisteren bij het organiseren en geven van trainingen.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste HBO- of WO student die:

  • praktische ervaring wil opdoen in het bedrijfsleven
  • affiniteit heeft met of interesse in de agro-food sector, en meer bijzonder voedselveiligheid
  • bereid is om een haalbaarheidsstudie uit te voeren naar de inzet van remote audit tools
  • ervoor open staat om hands-on bij te dragen aan reguliere werkzaamheden van Schouten Certification
  • beschikbaar is voor 2-3 maanden
  • bereid is om 1 of meerdere dagen per week voor de duur van de stage in Giessen (N.B.) werkzaam te zijn

Wat bieden we?

  • Een mogelijkheid om stage-ervaring op te doen in een ondernemende omgeving en in de agri-food sector
  • Een betaalde stage voor 2-3 maanden, eventueel langer in overleg. De stagevergoeding wordt vastgesteld in overleg en is afhankelijk van je beschikbaarheid
  • Professionele begeleiding
  • We bieden veel flexibiliteit en vrijheid in waar en wanneer je aan je stage werkt 

Wij zijn Schouten Certification

Schouten Certification heeft 13 vaste medewerkers en een flexibele schil van auditoren. Onze medewerkers bezoeken jaarlijks bedrijven in 25-30 landen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze stage, stuur dan een e-mail met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

T              +31 (0)183 446380

W            www.schoutencertification.nl

E              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

pdfSchouten Certification stage vacature haalbaarheidsonderzoek agrifood inspecties.pdf